III redovna Skupština UZPS

U subotu, 09.12.2017.god. u 12h u Pliklinici Kliničkog centra Srbije održana je III redovna Skupština Udruženja zdravstvenih profesionalaca Srbije ( UZPS).

Sednicom je predsedavala  predsednica UZPS dr Ivanka Adžić, potpredsednica  dipl mng Vera Simić i VMS Spomenka Stanojković. Predsednica je prezentovala dosadašnje rezultate rada kao i planove UZPS za 2018.god.

Odluka Skupštine UZPS je da se sledeće godine održi Nacionalni Kongres sa međunarodnim učešćem od 31.05.- 03.06.2018.god., Divčibare.

Na održanoj Skupštini je jednoglasno usvojen predlog da prof Marinko Žuvela, Medicinski fakultet u Beogradu i mr Mirza Oruč, Medicinski fakultet u Zenici budu članovi Naučnog  odbora UZPS kao i redakcionog odbora časopisa UZPS, “ZDRAVSTVENI PROFESIOPNALAC”.

Takođe su jednoglasno izabrane Spec.  SMS Milica Grujičić, predstavnik KBC “Dragiša Mišović” i VMS Svetlana Đošević. Klinika za plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju KCS  za  članove Upravnog i Stručnog odbora UZPS.

Skupštini UZPS su prisustvovali uvaženi profesori Medicinskog fakulteta u Beogradu prof Marinko Žuvela i prof  Biljana Stojimirović, predstavnici Opšte bolnice “Laza K.LazareviĆ, glavna sestra Spec. SMS Slađana Jovanović i Spec.SMS Jelena Gajić, zatim prestavnici KBC” Dragiša Mišović” Spec. SMS Milica Grujičić i Spec SMS Marija Crnomarković, director Srednje medicinske škole “Nadežda Petrović” iz Zemuna Radica Stojanović, predstavnici Medicinske škole “Beograd” u Beogradu , zatim predstavnici zaposlenih u KCS.pripravnici iz KCS kaoi počasni članovi UZPS.

Predsednica se  zahvalila kompaniji  “Zlatiborac”  i “IZIDA Travel” koje podržava ju UZPS od formiranja  do danas sa željom da se saradnja nastavi u budućnosti uz obostrano zadovoljstvo.